Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Levertijd en aflevering

Levertijd en aflevering

  • LEVERTIJD GORDIJNEN

De levertijd van gordijnen is 2-3 weken en vouwgordijnen is 3-4 weken, maar vaak eerder. Als het langer gaat duren, nemen we contact met je op. 

LEVERTIJDEN NOVEMBER -DECEMBER 2018

Aan het begin van november zijn de levertijden nog normaal, maar deze lopen op. Veel mensen willen voor de kerst nog gordijnen, of hebben de aanschaf uitgesteld tot de donkere dagen. Daarom kunnen we de bovenstaande kevertijden niet meer garanderen aan het einde van het jaar. Tussen Kerst en Nieuwjaar is het atelier gesloten. De levertijden zullen daarom langer zijn dan normaal voor alle bestellingen geplaatst na 11/12. Vouwgordijnen worden zeker pas uitgeleverd in 2019. Gordijnen mogelijk ook.

  • AFLEVERING GORDIJNEN

Je gordijnen worden hangend afgeleverd (vouwgordijnen in dozen). In dat geval is de aflevering op dinsdag/donderdag of woensdag/vrijdag afhankelijk van het postcodegebied waar je woont. We laten het weekend voor verzending weten dat je gordijnen gereed zijn en de avond voor de aflevering ontvang je een mail met het geplande aflever tijdstip.

We versturen ook regelmatig in pakket vorm, in dat geval kan er ook op zaterdag worden afgeleverd en is het wat flexibeler. Dit is niet mogelijk voor vouwgordijnen langer dan 150 cm.