Echtgordijn wenst je veel inspiratie toe in 2020 En wij helpen je graag!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   

Ruilen & retouren

Ruilen & retouren

gordijnen op maat / vouwgordijn op maat / stof op maat

Voor maatwerk producten is ruilen en retourneren volgens het herroepingsrecht niet mogelijk. Deze producten worden helemaal op jouw wensen afgestemd, afmetingen en kleur, en zijn dus voor niemand anders te gebruiken. Als er sprake is van een gegronde klacht nemen wij deze natuurlijk in behandeling, en zijn de retourkosten voor onze rekening. De producten moeten dan wel goed verpakt worden aangeboden.

Als er sprake is van een door ons gemaakte fout, zullen wij deze proberen te herstellen. Als er geen sprake is van een gegronde klacht maar een fout van de consument zijn de kosten van verzending en reparatie/herstel voor eigen rekening.

overige producten (geen maatwerk)

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@echtgordijn.nl.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Vragen kan je altijd stellen aan onze klantenservice via de mail info@echtgordijn.nl