Echtgordijn wenst je veel inspiratie toe in 2020 En wij helpen je graag!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   

Wie is echtgordijn?

Wie is echtgordijn?

Wie is echtgordijn?

Gordijnen kopen moet makkelijk, leuk en betaalbaar zijn.

Na heel lang in een groot bedrijf -HEMA- te hebben gewerkt als inkoper gordijnen en raambekleding begon er iets te wringen. Het ging steeds meer om invullen van bestandjes, maken presentaties en rapportages, en steeds minder om de producten, mogelijkheden van raambekleding en goede service naar de klant toe. Daarom ben ik begonnen met echtgordijn.nl. Met een heldere website, met duidelijke stappen, een mooie collectie gordijnstoffen, en als het nodig is advies op maat.

Veel mensen kunnen prima zelf hun ramen/gordijnen opmeten, maar als je wat extra service wilt of advies dan is natuurlijk ook mogelijk.

De stoffen proberen we zoveel mogelijk direct bij de producent in te kopen, zonder veel tussenhandel. Daardoor blijven de prijzen laag en daar profiteert de klant van. We hebben geen winkel en ook daardoor kunnen we de prijzen laag houden.

Want dat is uiteindelijk waar het om gaat; het maken van mooie gordijnen en vouwgordijnen voor goede prijzen. Zodat jij heel gemakkelijk je eigen product kunt laten maken.