Gordijnstof stalen thuis ontvangen? Die sturen we je gratis!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   

Rolgordijnen | Houten jaloezieën | Plisségordijnen Bece

Rolgordijnen | Houten jaloezieën | Plisségordijnen Bece

Raamdecoratie | Alternatieven voor gordijnen of vouwgordijnen

Wij verkopen online gordijnen en vouwgordijnen op maat. Maar er zijn natuurlijk meerdere soorten raambekleding waar je uit kan kiezen. Omdat die natuurlijk ook heel mooi kunnen zijn, op zich,  of in combinatie met gordijnen, hebben we sinds juli 2019 ook andere soorten raambekleding. 

We hebben gekozen een samenwerking met Bece omdat zij een mooie frisse, actuele collectie hebben. Met heel veel basic kleuren maar ook met mooie kleuren en stoffen die net wat uitgesprokener zijn.

Wij verkopen deze producten niet online. Wel in de omgeving van Breukelen. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met ons voor advies, dan komen we bij je langs. Of maak een afspraak om bij ons de collectie te komen bekijken.

PLISSÉGORDIJNEN OP MAAT

Plisségordijnen zijn een mooie oplossing als je bijvoorbeeld de inkijk wilt verminderen door een plssegordijn halverwege je raam te hangen.

Plissegordin 40109

ROLGORDIJNEN OP MAAT

Rolgordijnen zijn wat strakker, maar zijn in heel veel mooie stoffen te krijgen, waardoor juist zo strak een heel mooi effect kunnen geven in je huis.

Rolgordijn 50080

JALOEZIEËN OP MAAT

Spelen met licht, daar zijn jaloeziëen echt heel geschikt voor. Ze zijn er in heel kleuren, meerdere breedtes van 16 mm tiot 64 mm (shutterlook)en in meerdere materialen, zoals aluminium, hout en bamboo.

Aluminium jaloezie 25 mm