NIEUWE inbetween gordijnstoffen 10% korting 10% korting t/m 5/2/2022

Gordijnen slaapkamer

Wie op zoek is naar geschikte gordijnen voor in de slaapkamer, heeft bij ons meer dan voldoende keuze. De gordijnen die je in de slaapkamer plaatst, kunnen veel invloed hebben op de algehele uitstraling van de kamer. De meeste mensen geven de slaapkamer namelijk een vrij rustige inrichting, waardoor de gordijnen in de slaapkamer extra in het oog springen. Bovendien kunnen gordijnen sowieso veel invloed op de uitstraling van een kamer hebben, omdat ze in gesloten toestand een relatief groot oppervlak bestrijken. Het is dus erg belangrijk dat je de juiste gordijnen voor je slaapkamer uitkiest! Gelukkig ben je daarvoor bij Echtgordijn.nl aan het juiste adres.

Omdat vaak wordt gekozen voor verduisterende gordijnen, hebben we onze verduisterende gordijnen vast voor je verzameld.

Keuze uit tal van kleuren

Bestel je gordijnen voor in de slaapkamer, dan wil je gordijnen die goed op jouw kamer aansluiten. Vooral kleur speelt dan een belangrijke rol. Het is dan ook goed om te weten dat je bij Echtgordijn keuze hebt uit veel verschillende kleuren. Daardoor wordt het eenvoudig om een gordijn te vinden in een kleur die perfect binnen jouw slaapkamer past. Kies bijvoorbeeld voor een kleur die al vaker in de kamer voorkomt. Op die manier behoudt de slaapkamer een strakke en uniforme uitstraling. Dat is zeker voor in het geval van een slaapkamer een aanrader. Een onrustige kamer kan het namelijk lastiger maken om in slaap te vallen.

Kies jij een prachtig gordijn in het roze? Of kies je voor gordijnen met een meer neutrale kleur? Je hebt bij Echtgordijn de keuze uit tal van stoffen in een ruime variatie aan kleuren.

Verduisterende gordijnen voor in de slaapkamer?

In de slaapkamer worden vaak verduisterende gordijnen geplaatst. Dit zijn gordijnen met een vrij dikke stof, waardoor ze nauwelijks tot geen licht doorlaten. Compleet verduisterende gordijnen voorkomen dat er zonlicht bij je slaapkamer naar binnen schijnt. Dat is prettig als je het belangrijk vindt dat de slaapkamer helemaal donker is tijdens het slapen. Veel mensen komen namelijk moeilijker in slaap als het zonlicht naar binnen schijnt. Bovendien wordt ook uitslapen makkelijker als je verduisterende gordijnen in de slaapkamer hebt. Wil je het 100% donker, kies dan voor blackout gordijnen en is een beetje licht geen probleem of zelfs gewenst, kies dan voor dimout gordijnen.

Kies je toch liever voor een dunnere stof?

Verduisterende gordijnen zijn slechts een van de mogelijkheden om uit te kiezen. Zo kun je ook voor lichtdoorlatende gordijnen kiezen. Dat zijn gordijnen waar nog wel licht doorkomt, maar je kan er niet doorheen kijken. Zo heb je wel licht, maar kan er ook bij je naar binnen kijken. Bij Echtgordijn hebben we ontzettend veel verschillende stoffen, waardoor we vrijwel altijd in staat zijn om een gordijn met de gewenste eigenschappen persoonlijke voor je op maat te maken.

En vind je deze stoffen mooier dan onze verduisterende stoffen, maar wil je toch graag een verduisterend gordijn? Dan kunnen we deze stoffen laten voeren met een dimout of blackout voering. Zo heb je heel keuze uit stoffen, en kan je zelf bepalen hoe verduisterend het gordijn moet worden.

Confectie van de gordijnen

Gordijnen voor in de slaapkamer kunnen op verschillende manieren gemaakt worden. De confectie van de gordijnen heeft veel invloed op de uitstraling ervan. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit gordijnen met een enkele, dubbele of zelfs driedubbele plooi. Bovendien kun je ook kiezen voor gordijnen met zeilringen of met een wave. Wave gordijnen zijn vooral aan te raden voor als je een strakkere look wilt creëren en voor kamerhoge gordijnstoffen. Die gordijnen zijn zeer geschikt voor de moderne slaapkamer. Zo is er voor ieder type slaapkamer een geschikte gordijn soort. Bij Echtgordijn heb je meer dan voldoende keuze!

Vooral een kwestie van smaak

Welke stof en confectie er het beste gebruikt kunnen worden, is vooral een kwestie van smaak. Kijk goed naar de gewenste uitstraling en houd daarbij ook rekening met de inrichting van de slaapkamer. Kies bijvoorbeeld voor kleuren die al aansluiten op de kleuren van de huidige inrichting. Omdat wij het belangrijk vinden dat jij gelukkig bent met je nieuwe gordijnen bieden we je de mogelijkheid om gratis stofstalen aan te vragen. Je kunt tot 5 stalen gratis opvragen. Op die manier kun je de verschillende stoffen en kleuren goed met elkaar, en met bestaande elementen in de slaapkamer, vergelijken. Het uitkiezen van de juiste stoffen wordt op die manier wel erg eenvoudig. Kijk voor meer inspiratie eens rond op de website.

Maatwerk gordijnen voor in de slaapkamer

Juist omdat we bij Echtgordijn maatwerk gordijnen leveren, heb je bij ons zoveel keuze. Heb je inspiratie opgedaan voor gordijnen in de slaapkamer? Dan is de kans groot dat wij precies de gordijnen kunnen produceren die jij in gedachten hebt! Dat omdat we tal van stoffen aanbieden en je bovendien ook keuze hebt uit diverse confectiemethoden. Uiteraard kunnen we de gordijnen ook altijd in de gewenste afmetingen leveren. Dat geldt overigens niet alleen voor gordijnen die je in de slaapkamer plaatst. Ook als je gordijnen voor in je woonkamer besteld bij ons bestelt, maken we die volledig op maat.

Wat betaal je voor gordijnen in de slaapkamer?

Aangezien we maatwerk leveren bij Echtgordijn, is de prijs volledig afhankelijk van je eigen wensen. De stoffen die we voor de gordijnen gebruiken, verschillen onderling van prijs. Bovendien bepaalt de confectiemethode hoeveel stof we nodig hebben om de gordijnen te produceren. Wanneer je gordijnen in onze webshop bestelt, hoef je overigens nooit rekening te houden met verzendkosten. Die betalen wij namelijk! Wil je een beter beeld van wat gordijnen op maat je zullen kosten? Kijk dan eens op deze pagina: Prijzen gordijnen op maat.