Klantenservice

Bestellen

Bekijk ons meest gevraagde vragen over bestellen bij Echtgordijn.nl, kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op!

Dat doet de website voor jullie! Het gaat in een aantal kleine stappen.

 1. Kies je stof
 2. Stel je gordijn op maat samen
  • Kies je ophang methode (zoals bijvoorbeeld met rail met plooigordijn of wavegordijn)
  • Kies de plooi (zoals bijvoorbeeld enkele of dubbele plooi)
  • Kies of je gordijn gevoerd moet worden (indien mogelijk)
  • Selecteer uit hoeveel delen je gordijn moet bestaan 
  • Geef maten op (Voor het opmeten van ieder type gordijnen zijn specifieke meetinstructies, dus lees deze goed. Ook kan je ervoor kiezen om het te laten opmeten door een expert.)
 3. Klik op "bereken prijs"
 4. Voor je betaald, let erop om nog 1x alles te controleren of het klopt! (als je eenmaal besteld hebt, heb je maximaal 24 uur om bestelling aan te passen)

Voila! Bij deze is de berekening gemaakt, en kan je het in je winkelwagen doen!

Je kunt bij Echtgordijn je bestelling plaatsen via de website. Kies je stof uit op de website (je kan altijd eerst staaltjes bestellen om de stof te voelen). Vul de afmetingen van de stof in, hoe je de stof wilt ophangen en soort confectie, deze worden dan in je winkel wagen gezet. Voor het opmeten van ieder type gordijnen zijn specifieke meetinstructies, dus lees deze goed. Ook kan je ervoor kiezen om het te laten opmeten door een expert. Daarna vul je persoonlijke gegevens in, en controleer nog een keer goed of je alles goed hebt ingevuld, want na de betaling wordt de bestelling doorgevoerd.

Omdat je natuurlijk even de stoffen wilt zien & voelen sturen we (gratis) stalen op, zodat je thuis mooi kunt kijken of de kleur goed past bij de vloer, bank of muur. Je kan 5 gratis stalen opvragen, die vervolgens binnen 48 uur verstuurd worden.

Uitleg om Staaltjes te kopen

We hebben geen fysieke winkels, maar op ons kantoor in Breukelen kan je wel de stoffen bekijken. Hier hebben wij een breed assortiment aan stoffen (meer dan online) en kan je kijken naar hoe de meest voorkomende maakmethodes eruit zien in het echt. Je bent van harte welkom, maar vergeet niet eerst een afspraak te maken!

Doorgaans is het mogelijk om binnen 24 uur nog een wijziging door te geven. Daarna zijn er mogelijk kosten aan verbonden.

Wij leveren alleen op maat gemaakt gordijnen en vouwgordijnen, dus geen losse stof. In sommige gevallen kunnen we wel met een bestelling stof mee sturen.

Er is heel veel keuze in stoffen en manieren van confectie. Was is voor jou het best? Wij kunnen je telefonisch (of via de mail met foto's) vaak goed adviseren. 

Ook hebben we verschillende inspiratie pagina's van andere die gordijnen met ons gekocht hebben, vergeet ook vooral niet daar een kijkje te nemen voor inspiratie!

Inspiratie gordijnen


Als je het antwoord op je vraag niet kunt vinden, neem dan contact met ons op.

Contactformulier