Thuis de stoffen ontvangen? Bestel ze gratis! Zo vraag je stalen aan!

Klantenservice

Levertijd

LEVERTIJD GORDIJNEN

De standaard levertijden zijn:

  • gordijnen is 2-3 weken, maar op dit moment afwijkend van normaal
  • vouwgordijnen is 3-4 weken, maar op dit moment afwijkend van normaal

Als het langer gaat duren doordat een stof niet op voorraad is, nemen we contact met je op.

Update 10/8/2021

De levertijd momenteel is 3-6 weken. Door vakanties en Covid werken de ateliers niet op volle kracht. Ook enkele stofleveranciers zijn juist nu even gesloten wegens vakantie.

Update 19/7/2021

Helaas is de levertijd nog steeds 3-6 weken. Door Covid en extreme drukte in de ateliers en bij stofleveranciers kan het langer  duren dan normaal. En vanaf half juli gaan ook de vakanties een rol spelen. 

Update 3/6/2021

In de meeste gevallen is de levertijd 2-3 week langer dan normaal dus ca. 3-6 weken. Door grote vraag van gordijnen bij ons en anderen lopen de stofleveringen en de productie van gordijnen en vouwgordijnen vertragingen op.

Naast de levertijd van het atelier, kan het ook zo zijn dat de stof niet meteen leverbaar is, of dat de verzending door rote drukte in transport vertraging oploopt.

Omdat er in de afgelopen maanden, veel gordijnen zijn verkocht kunnen stoffen eerder dan voorzien niet meer voorradig zijn. En ook door vertraagde verschepingen vanuit het Verre Oosten kan de levertijd langer zijn. 

Dit is heel vervelend, maar helaas is dit wel de situatie op dit moment.

Begin augustus  (week 31-33-33) zijn meerdere stofleveranciers gesloten, en is ook de productie in het atelier op een niveau dan normaal.

  • AFLEVERING GORDIJNEN

Je gordijnen worden hangend afgeleverd (vouwgordijnen in dozen). In dat geval is de aflevering op dinsdag/donderdag of woensdag/vrijdag afhankelijk van het postcodegebied waar je woont. We laten het weekend voor verzending weten dat je gordijnen gereed zijn en de avond voor de aflevering ontvang je een mail van de transporteur met het geplande aflever tijdstip.

Op speciaal verzoek kunnen we als pakket versturen, dan wordt de levertijd iets langer. (dat geldt niet voor vouwgordijnen breder dan 150 cm deze kunnen alleen met de transporteur mee).