NIEUWE inbetween gordijnstoffen 10% korting 10% korting t/m 5/2/2022

Klantenservice

Ophangen gordjnen

Ophangen gordijnen

Hang de gordijnen zo snel mogelijk na ontvangst op. Hierdoor zullen de vouwkreukels die met transport zijn ontstaan sneller verdwijnen. Eventuele kreukels van het transport verdwijnen vanzelf, soms moet je even geduld hebben (2-3 weken). Ga niet meteen strijken, want daarmee vervalt je garantie, en kunnen we geen reparaties meer uitvoeren op je gordijn.

Tips:

  • geplooid gordijn op rail; hang je gordijn op en vouw de stof tussen de plooien naar voren, zo hangt je gordijn het mooist. Als je een trekstang gebruikt blijft je gordijn langer mooi.
  • geplooid gordijn op roede met ringen; hang je gordijn op en vouw de stof tussen de plooien naar achter. Als je een trekstang gebruikt blijft je gordijn langer mooi.
  • gordijn met zeilringen; vouw de stof tussen de plooien goed naar voren of achter zonder kreukels. Er zit altijd een even aantal ringen in je gordijn. Het mooist is om te beginnen en eindigen zodat de stof tussen de laatste ringen naar voren wijst (en zijnaad naar achter hangt dus).

Ophangen/plaatsen vouwgordijnen

De vouwgordijnen worden altijd geleverd met het systeem, baleinen en montage materiaal. Dat zijn een montage instructie en voldoende schaarsteunen en schroeven en pluggen om je vouwgordijn op te hangen. De schaarsteunen zijn zowel voor wand- als plafond bevestiging te gebruiken.

Ook voor vouwgordijnen geldt dat ze natuurlijk enkele dagen in een doos hebben gezeten en daar wat gekreukeld uit kunnen komen. Laat ze rustig uithangen en dan zullen de plooien vanzelf verdwijnen. Ga zeker niet te snel over op strijken.