Klantenservice

Gordijnrails

Verkopen jullie ook rails?

Nee wij leveren alleen de gordijnen. Aan de gordijnen zitten natuurlijk we de haakjes waarme je de goridjnen kunt opnahgen aan de runners die bij de rail horen

Er is heel veel keuze in rails. Wij hebben ons gespecialiseerd in gordijnen en laten de expertise voor rails graag aan andere partijen over. Daarnaast is de timeing van rails en gordijnen ook niet altijd gelijk. Wil je gordijnrails kopen kijk dan bijvoorbeeld bij www.Roedeshop.nl  of www.Roedesonline.nl

Dat is afhankelijk van het type gordijn wat je koopt.

- Geplooide gordijnen. Vaak hangen deze voor de rail. In dat geval adviseren wij de rail ca. 3-4 voor de muur te hangen. Bij verduisterende gordijnen kan je de rail beter vlak tegen de muur hangen zodat er geen licht langs komt. Als je er voor kiest om de gordijnen onde de rail te laten hangen (dan zijn ze in geopende toestand wat compacter) dan moet de rail zeker 6-8 cm vanf de muur hangen.

- Wave gordijnen; Een wavegordijn maakt een slag naar voor en naar achter. Deze is totaal ca. 14-16 cm. Dus het midden van de rail moet zeker 8 cm vanaf de wand.

- Ring gordjnen : Een gordijn met ringen er in maakt een slag naar voor en naar achter. Deze is totaal ca. 14-16 cm. Dus het midden van de roede moet zeker 8 cm vanaf de wand.

Er is heel veel keuze in rails. In soorten en in kleuren!

Maar natuurlijk zijn er rails die meer gebruikt worden dan andere. Onderstaand een selectie van veel gebruikte rails.

Meer lezen over gordijnrails, lees onze blog!

Veel gebruikte gordijn rails

Blog over Gordijn Rails | Roederails | Roede


Als je het antwoord op je vraag niet kunt vinden, neem dan contact met ons op.

Contactformulier