Naturel & zand inbetween gordijnen

Naturel in between gordijn met linnenlook

Ben jij op zoek naar moie naturelle tinten inbetween gordijnen? Wij hebben vast de mooiste stoffen verzameld voor je. Vraag GRATIS 5 stalen aan om thuis te bekijken

Zand en naturel inbetween gordijnen

Hou jij van een rustig kleur palet dan zijn zand of naturel tintent voor gordijnen perfect om je interieur mee af te sluiten. Noem het een japandi stijl of meer ibiza, je creëert een mooi rustig interieur. Inbetween gordijnen geven je net wat privacy en de stof speelt mooi met het licht. WE hebben heel veel verschillende soorten zodat een rustig interieurr toch net wat meer structuur kan krijgen. En ook zijn er heel veel everschillen in transparantie van de verschilende zandtinten van vitrage tot meer gesloten inbetweens.

En natuurlijk kan je je ook net wat extra's meegeven door een stof te kiezen met een glanseffect, zoals Vreeland, Spaak of Spanga

Wil je liever wat dichtere gordijnen? Kijk dan bij onze overgordijnen in zand en naturel!

Confectie methoden voor je inbetween gordijnen in zand of naturel.

De meest gebruikte confectie is een dubbele plooi. Hierbij gebruiken we zoveel stof dat je gordijn er ook wat meer gelaagd uitziet. Wat moderner en strakker is het toepassen van een waveplooi. Deze is ook juist bij kamerhoge stoffen (en de meeste inbetweens zijn kamerhoog) heel erg mooi.

En hou je meer van industrieel of stoer dan zijn gordijnen met zeilringen ook heel erg mooi. Je kan ook kiezen voor bijvoorbeeld zwart ringen. Mooi in combinatie met een zwarte stoere roede.

Lengte van je gordijnen

De meest gebruikte hoogte is die waarbij je gordijn ca 1-1,5 cm boven de grond hangt. Hoe hoog je je gordijne moet bestellen vind je duidelijk omschreven bij onze meetinstructies.

Maar wat ook erg mooi kan zijn is het om je gordijnen te bestellen met net wat overlengte.