Thuis de stoffen ontvangen? Bestel ze gratis! Zo vraag je stalen aan!

Naturel of zand inbetween gordijnen

Ben jij op zoek naar moie naturelle tinten inbetween gordijnen? Wij hebben vast de mooiste stoffen verzameld voor je. Vraag GRATIS 5 stalen aan om thuis te bekijken

Zand en naturel inbetween gordijnen

Hou jij van een rustig kleur palet dan zijn zand of naturel tintent voor gordijnen perfect om mee af te sluiten. Noem het een japandi stijl of meer ibiza, je creëert een mooi rustig interieur. Inbetween gordijnen geven je net wat privacy en de stof speelt mooi met het licht.

Confectie methoden voor je inbetween gordijnen in zand of naturel.

De meest gebruikte confectie is een dubbele plooi. Hierbij gebruiken we zoveel stof dat je gordijn er ook wat meer gelaagd uitziet. Wat moderner en strakker is het toepassen van een waveplooi. Deze is ook juist bij kamerhoge stoffen (en de meeste inbetweens zijn kamerhoog) heel erg mooi.

En hou je meer van industrieel of stoer dan zijn gordijnen met zeilringen ook heel erg mooi. Je kan ook kiezen voor bijvoorbeeld zwart ringen. Mooi in combinatie met een zwarte stoere roede.

Lengte van je gordijnen

De meest gebruikte hoogte is die waarbij je gordijn ca 1-1,5 cm boven de grond hangt. Hoe hoog je je gordijne moet bestellen vind je duidelijk omschreven bij onze meetinstructies.

Maar wat ook erg mooi kan zijn is het om je gordijnen te bestellen met net wat overlengte.