Trend : Open weave inbetweens

dinsdag 2 mei 2023 | Blog | Trends

We zien dit moment steeds meer mooie open geweven stoffen bij onze leveranciers. En ook heel mooie netstructuren. 

We zien dit moment steeds meer mooie open geweven stoffen bij onze leveranciers. En ook heel mooie netstructuren. 

Het zijn altijd transparante stoffen, zodat je een mooie contact houdt met buiten. De meeste stoffen hebben een verzwaringskoord, maar sommige stoffen kunnen alleen gemaakt worden met een onderzoom. We iedere stof hebben ze in verschillende kleuren. Zodat je een kleur kunt kiezen die jij het best vindt passen.

Bekijk onze nieuwste openweave stoffen.

Het zijn inbetween of grof geweven vitrage stoffen. Het is niet eenvoudig om ze helemaal goed in te delen. In ieder geval zijn het wel mooi nieuwe stoffen die zich er heel goed voor lenen om lekker lang (kamerhoog) te hangen. 

Ben je benieuwd naar deze stoffen? We sturen je graag (gratis) stofstalen toe. Zo kan je thuis bepalen of het een goed match is in jouw interieur.

Holwerd

Holwerd open weave inbetween

Holwerd is lekker open inbetween stof. Het ziet er een beetje uit als een breisel. De garens zijn meerkleurig voor een lekker levendig effect. Deze stof is afgewerkt met een verzwaringskoord, zodat het gordijn lekker valt.

Arnemuiden

Arnemuiden open weave net

Arnemuiden is een open net structuur. Deze stof is ook geweven met meerdere kleuren garens. De garens zijn een beetje onregelmatig, zodat het gordijn wel lekker stoer aandoet. Ook deze stof heeft een verzwaringskoord. En wat helemaal fijn is..

Deze stof is 320 cm hoog, dus kan in heel veel gevallen -ook in net wat hogere kamers- worden gebruikt. We kunnen je gordijn maken tot 310 cm hoog!

Teuge

Teuge open weave

Teuge is een echt lekker open stofje. Ook hier meerdere kleuren garens, zelf een heel licht glanzend garen zit er bij geweven. Met een verzwaringskoord.

Hawai

Hawai raffia look weave

Deze stof hebben we al twee jaar in de collectie, maar nu past 'ie er echt bij. We hebben al vele gordijnen gemaakt in deze lekkere raffia look gordijnen. Gordijnen van deze stof meken we met een onderzoom. Verkrijgbaar in 10 mooie kleuren.

Hawai curry showroom

Bekijk al onze open weave stoffen

Categorieën

Meer artikelen