Trend Boho: spicy en terra in je interieur

vrijdag 10 september 2021 | Blog | Trends

Wie durft? Mooie warme en spicy kleuren gebruiken in je huis. Deze trend kan je helemaal doorvoeren of er lekkere accenten uit pikken om je interieur lekker warm te maken!

Warme interieur kleuren

Een nieuwe kleur in een huis veranderd meteen de hele sfeer, daarom passen er bij elk seizoen eigenlijk verschillende gordijnen. Gordijnen zijn perfect om binnen af te sluiten van buiten, maar ook om binnen met buiten te verbinden. In het najaar maken de groene blaadjes aan de boom ruimte voor de spicy oranje, geel, rood en bruinen tonen. Dit geeft altijd een schitterend beeld, dus met gordijnen in de zelfde kleuren gordijnen haal je het mooie warme herfst thema in je huis. 

Warme terra, roze en rode tinten

In de herfst halen we het liefste spicy kleuren mee naar binnen, zoals warme roze en terra kleuren. Deze kleuren brengen ook nog positieve bijwerkingen mee: rozetinten haalt de emoties optimisme en tederheid naar boven. Daarnaast zorgen de rodekleuren voor iets extra warmte en kracht, wat een luxe is om te hebben in de donkere dagen. Onze favoriete roze en rood tinten zijn Terra en Sienna. 

Warme aarde en kruiden kleuren 

Andere herfst favorieten zijn specerij tinten zoals curry of oker kleur, deze zorgen voor een subtiele karaktervolle sfeer en zijn zeker spicy kleuren. Deze warme aardtonen passen bovendien ook bij vele interieurs (dus niet alleen maar in de herfst). Aangezien deze spicy specerij kleuren ten alle tijden zorgt voor sereniteit binnen een interieur. Bijpassende kleuren voor deze tinten zijn Cognac, curry, oker geel, en tabasco. 

Inbetween linnenmix voor een warm effect

Nantes sienna inbetween vouwgordijn

Het mooie van deze kleuren is dat je het goed kan combineren van marmer, industriele stijl, en zwarte accenten. Wil je een subtiel accent, kies dan voor een stoere inbetween met linnen zoals Nantes. In warme tinten maar ook in een mooie stoere grijs melange kleur.

In-between nantes terra

Volle rijke materialen in warme kleuren

Elba roest velours

Ook velours is hier geweldig mooi bij, net wat chiquer maar in zulke mooie volle kleuren als curry en brandy (gordijnstof Helmond). Als er nu één stof is die geweldig mooi past bij het najaar met mooie, diepe en warme tinten dan is het deze velours stof wel, van 100% katoen.

Velours in spicy roest kleuren

Categorieën

Meer artikelen