Trend : Hotel chique gordijnen

donderdag 12 oktober 2023 | Blog | Trends

We zien steeds meer mooie glanzende gordijnstoffen. Met een mooie structuur of gewoon met een subtiele of vette glans. Om net dat beetje hotelchique aan je huis mee te geven...

Hou jij wel van een beetje "glam" in huis. Mooi met messing details, hout en dan combineren met stoffen met een lekker luxe uitstraling. Denk aan velours maar ook aan mooie inbetweens of vitrages met een subtiele structuur en glans.

Trend in huis: Hotel chique

Hotel chique is een fijne woonstijl waarbij veel mooie materialen worden gebruikt die warmte, en luxe uitstralen. Ook donkere kleuren hout, leer in meubels, op de wand of accessoires en natuurlijk marmer in alle kleuren. Ook zien we veel metalen of kleuren in goud of messing. En vergeet niet ook je plafond lekker in een kleur mee te verven.

Spanga rook

Welke gordijnen passen mooi bij Hotel Chique

We zien dat wavegordijnen steeds meer worden toegepast, en deze afwerking in combinatie met mooie rijke kamerhoge stoffen is ook heel mooi. Zeker ook mooi als je deze bijvoorbeeld combineert. Denk aan een houten jaloezie met een glanzende inbetween als Spanga. Of een inbetween in combinatie meet een mooi velours met een subtiele glans als Elba. Maar ook donkere vouwgordijnen in combinatie met overgordijnen passen heel goed.

Inbetween gordijnen met glans

Inbetween gordijnen hotel chique

Al deze stoffen hebben een fijne glans, maar ook wel structtur, daardoor geven ze een heel mooi effect in je woonkamer of slaapkamer. En wil je ze ook laten verduisteren. Dat kan, kies dan bijvoorbeeld voor een zwarte dimout stof. Dan blijf je de chique glans houden!

Bekijk al onze inbetween gordijnen met glans!

Overgordijnen met glans

Hotel chique Lisse curry

Denk aan mooie velours stoffen, lekker glanzend satijn in goud, oud koper, taupe of champagne tinten.

Hotel chque overgordijn

Bekijk al onze overgordijnen met glans!

Verduisterende gordijnen met glans

Zeker ook voor de slaapkamer is het tovoegen van net dat beetje glans wel heel erg mooi. Naast verduisterende stoffen kan je natuurlijk ook alle overgordijnstoffen laten voeren om deze mooi donker te maken. Ook hier is mooi om te combineren met vouwgordijnen, woodweave(vouwgordijnen of rolgordijnen).

Arnhem zand met woodweave

Ook velours bestaat er in een mooie 100% verduisterende (kamerstof). Deze stof Arnhem is er in meerdere kleuren. Ook perfect voor wave gordijnen.

Verduisterende gordijnen chique

Bekijk alle verduisterende gordijnstoffen met glans!

Categorieën

Meer artikelen