Kijken bij Nikki

maandag 16 mei 2022 | Blog | Kijken bij ...

Velours is een heel mooie stof, en vaak ook in hele mooie kleuren te koop. Dus ook heel erg mooi voor een beetje "boho" kinderkamer. In deze blog kijken we naar hoe Nikki van @Interiorlovers de stof Elba roest heeft gebruikt voor kinderkamer. Kijk wat dit velours gordijn doet voor het interieur, en wat voor Nikki de grootste voordelen zijn.

Elba roest 1

Waar is de keuze van Nikki op gevallen voor de kamer van haar dochter?

Nikki heeft gekozen voor het lichtdoorlatende velours gordijn Elba Roest, dit is een gordijnstof van 100% velours polyester. Velours gordijnen worden vaak gemaakt met plooien, maar hier werd gekozen voort juist een stoere zeilring van 40mm. Zoals op de foto’s te zien is zijn deze roestkleurige gordijnen gecombineerd met een bohemien stijl, met meerdere rood en roze kleurige tinten. Met het bloemen behang design creëert ze zo een warme en knusse ruimte.

Elba roest velours gordijnen op maat 2

Voordelen van velours gordijnen in de kinderkamer?

Deze stof is niet verduisterend maar door de donkere kleur en de manier van weven is het vrij verduisterend. Het gordijn heeft ook aan de achterkant een zachte structuur. Hierdoor werkt het gordijn ook heel goed akoestisch, omdat we de gordijnen helemaal op maat maken past het geweldig in de ruimte.

Bekijk alle kleuren Elba velours

Categorieën

Meer artikelen