NOG VERDUISTERENDE GORDIJNEN NODIG? Bekijk alle stoffen

Linnen gordijnen

Wil je online linnen gordijnen op maat kopen? Kom kijken en vraag gratis linnen stalen aan.

Van mooie stonewashed linnen gordijnstof tot mooie zware klassieke linnen gordijnstoffen in mooie volle kleuren. Linnen gordijnen passen eigenlijk bij ieder interieur van industrieel en stoer, tot modern en landelijlk. Juist omdat het eerlijke en natuurlijke materialen zijn passen ze in ieder huis.

Linnen gordijnen kopen

Hou jij ook van eerlijk en natuurlijke materialen? Kies dan ook voor linnen gordijnen op maat.  Linnen gordijnen zijn heel poulaire. Ze passen bij elke interieur of je nu houdt van een modern interieiur, industrieel of juist landelijk. Linnen is verkrijgbaar in heel kleuren gordijnstoffen, en omdat het zo'n sterke vezel is kan het mooi stoer gefinished worden in stonewashed linnen gordijnstof  bijvoorbeeld. Linnen is heel goed toepasbaar als in between linnen stof. Dan is het mooie natuurlijk karakter van de vlasvezel optimaal zichtbaar. Linnen gordijnen zijn heel geschikt om te voeren, en je kan voeren met lichtdoorlatende voering, maar ook verduisterende voering. Dus ook als je op zoek bent naar verduisterende linnen gordijnen is dat heel goed mogelijk.

Of je nu gordijnen zoekt voor je woonkamer, keuken, slaapkamer of misschien een kantoor. Linnen maakt nét het verschil door de mooie natuurlijke uitstraling.

 

Inspiratie linnen gordijnen in huis

Wil je weten hoe het staat? Een beetje binnekijken bijj andere mensen die ook linnen gordijnstoffen hebben gebruikt voor raamdecoratie. We hebben de mooiste voor je verzameld.

Confectie linnen gordijnen

Linnen gordijnen zijn mooi in alle vormen van confectie. Je kan kiezen voor geplooide gordijnen, gordijnen met ringen of wavegordijnen. En natuurlijk kan je ze laten voeren voor bescherming of verduistering.

Lengte linnen gordijnen

Linnen gordijnen zijn ook heel mooi in net "te" lang. Staand op de grond(+1-2cm) of nog iets langer (+5-10 cm) meer "slepend". Maar e kan ook voor de "normale lengte" kiezen net boven de vloer (-1-2 cm).