NOG VERDUISTERENDE GORDIJNEN NODIG? Bekijk alle stoffen

Velours gordijnen

Velours gordijnen | fluwelen gordijnen

Fluwelen gordijnen zijn weer helemaal terug. En terecht want velours gordijnen zijn geweldig in je interieur. Er is geen materiaal waar kleur zo mooi in terug komt als velours. En omdat kleur weer helemaal terug is is velours heel geschikt met mooie diepe kleuren als petrol blauw, roze of okergeel. 

Blog: Trend velours gordijnen

Inspiratie: Velours gordijnen

Velours gordijnen kopen

Velours of fluweel is al een heel oud materiaal / gordijnstof. En nu zijn ze weer helemaal terug. Velours gordijnen hebben meerdere voordelen. Ze hebben een mooie akoestische functie en ze zijn verkrijgbaar in vele mooie kleuren. Wij maken je velours of fluwelen gordijnen helemaal op maat voor je.

Er zijn veel verschillende sorte velours gordijnstof en er zijn ook verschillende prijzen. We hebben een mooie katoenen velours gordijnen Helmond. Maar ook goedkope velours gordijnen vanaf €14,95 per meter gordijnstof Velp.

 

Confectie fluwelen gordijnen

Je kan kiezen uit verschillende manieren om je velours gordijn te laten maken. DE meest bekende is met plooien. Maar je kan ook kiezen voor gordijnen met zeilringen.  Je kan ook kiezen voor velours wavegordijnen, maar dan is het verstandig om te kiezen voor kamerhoge velour gordijnstoffen zoals bijvoorbeeld Velp.

Verschillende soorten velours gordijnstoffen

Omdat velours zo populair is, zijn er verschillende soorten. De meest bekende is de 100% katoenen velours Helmond. Deze hebben we in meer dan 20 kleuren. Maar we hebben ook goedkopere velours gordijnstoffen zoals Velp van €14,95 p/m. En een mooie goedkope kamerhoge velours Voorburgg van €19,95 voor als je bijvoorbeeld wavegordijnen wilt. En mooie chenille velours Lisse met net wat stoerdere look.

Er zijn verschillende namen voor velours gordijnen. Velvet gordijnen, fluwelen gordijnen maar eigenlijk zijn ze allemaal hetzelfde.

Mooie diepe kleuren

Door de lichte glans / de vleug die velours heeft komen kleuren er extra mooi in uit. En omdat gordijnen een groot oppervlak beslaan., kan je juist die glans goed zien. Er is veel keus in bijvoorbeeld:

Roze , oud roze velours gordijnstoffen

Petrol blauwe velours gordijnen

Zwart velours gordijnen 

Oker gele en curry gele gordijnen