Oudroze gordijnen

Roze gordijnen zijn allang niet meer allen voor in de kinderkamer. Ze passen ook prima in een stoer, landelijk of industriele omgeving. Er zijn veel verschillende materialen van velours tot linnen en alles daar tussen in. 

In roze zijn natuurlijk nog heel veel verschillen in de kleurdiepte. Van heel teer lichtroze tot een donkere hortensia roze tint. 

Roze gordijnen kopen

Roze gordijnen zijn een mooie warme aanvulling in je interieur. Roze past ideaal bij scandinavisch maar eigenlijk ook bij een mooi stoer interieur.

Er zijn heel veel materialen, denk aan linnen, chenille stoffen, mooie velours gordijnstoffen.

Waarom kiezen voor roze gordijnen?

Roze gordijnen zijn mooi als je houdt van stoer, landelijk, industrieel of scandinavische interieurs. De kleuren roze varieren van heel zacht roze tot meer terra roze. En er zijn veel tinten oud roze.  Combineer een roze stoere stof eens met stoere zwarte ringen en je hebt een heel mooi stoer en modern gordijn.

Roze gordijnen op maat

Je kan zelf aangeven of je een roze geplooid gordijn wilt, of met ringen of wave. Natuurlijk kan je ook kiezen voor zeilringen. Er is volop keuze uit kamerhoge roze stoffen, die dan ook heel geschikt zijn voor wavegordijnen.

Bij Echtgordijn hebben we keuze uit linnenlook stoffen, stoffen met een linnen deel, of juist 100% linnen. En natuurlijk zijn er een aantal roze velours gordijnstoffen.