DONKERE DAGEN korting | 4 nieuwe INBETWEEN stoffen met introductieprijs tot eind 2021 Vraag je stalen aan!

www.echtgordijn.nl

Gordijnen kopen moet makkelijk, leuk en betaalbaar zijn.

2015

Na heel lang in een groot bedrijf -HEMA- te hebben gewerkt als inkoper gordijnen en raambekleding begon er iets te wringen. Het ging steeds meer om invullen van bestandjes, maken van presentaties en rapportages en steeds minder om de producten, mogelijkheden van raambekleding en goede service naar de klant toe. Daarom ben ik begonnen met echtgordijn.nl. Met een heldere website, met duidelijke stappen, een mooie collectie gordijnstoffen, en als het nodig is advies op maat.

Veel mensen kunnen prima zelf hun ramen/gordijnen opmeten, maar als je wat extra service wilt of advies dan is natuurlijk ook mogelijk.

De stoffen proberen we zoveel mogelijk direct bij de producent in te kopen, zonder veel tussenhandel. Daardoor blijven de prijzen laag en daar profiteert de klant van. We hebben geen winkel en ook daardoor kunnen we de prijzen laag houden.

Want dat is uiteindelijk waar het om gaat; het maken van mooie gordijnen en vouwgordijnen voor goede prijzen. Zodat jij heel gemakkelijk je eigen product kunt laten maken. 

2020 Echtgordijn 2.0

Inmiddels bestaat Echtgordijn 5 jaar, en hebben we al heel veel klanten blij gemaakt met nieuwe gordijnen of vouwgordijnen. In totaal zijn er meer dan 25.000(!) meter aan gordijnstof door de handen van de ateliers gegaan.

Onze klanten bestellen online gordijnen en vouwgordijnen, na de ontvangst van stalen. En soms na advies online.

Onze stoffencollectie is gegroeid, maar blijft nog steeds overzichtelijk. We hebben veel kleur en laten er ook voorbeelden van zien op de inspiratiepagina's.

Na 3 jaar vanaf een thuisplek te hebben gewerkt, hebben we nu een kantoor in Breukelen aan de A2. Hier hebben we volop plek voor al onze stoffen, stofstalen en ook heel veel stoffen die we niet op de website hebben staan. Want in de loop van de tijd hebben we ook meer vraag gekregen naar specialistischer stoffen zoals bijvoorbeeld brandvertragende (FR) gordijnstoffen.

We laten onze gordijnen en vouwgordijnen maken door heel goed uitgeruste ateliers, die gespecialiseerd zijn in gordijnen en vouwgordijnen.

Eind 2019 is Echtgordijn geregistreerd als een merknaam.

Eind 2018 is onze tweede website BASICGORDIJN "live" gegaan. Hier hebben we een beperkte collectie voordelige gordijnstoffen in beperkte kleuren. Bij Echtgordijn hebben we een veel uitgebreidere collectie, met meer natuurlijke naterialen en heel veel jkleur!

En na 5 jaar Echtgordijn 1.0 werd het ook tijd voor een update van de website. De website is helemaal vernieuwd zodat er net wat meer mogelijkheden zijn, en het bestelproces ook makkelijker is geworden.