Over echtgordijn.nl

Onze service

 "Gordijnen kopen moet makkelijk, leuk en betaalbaar moet zijn."

Daarom biedt Echtgordijn.nl klanten de mogelijkheid om vrijblijvend gratis stalen te bestellen om te stof van te voren te zien en voelen. Daarnaast helpen we klanten indien nodig met online advies, zodat de online bestelling van de nieuwe gordijnen en vouwgordijnen geplaatst kan worden. Daarna is het de taak voor onze goed uitgeruste ateliers (gespecialiseerd in gordijnen en vouwgordijnen) om de gordijnen te produceren.

Doordat we de stoffen we zoveel mogelijk direct bij de producent in te kopen, zonder veel tussenhandel blijven de prijzen laag waar de klant van profiteert. Want dat is uiteindelijk waar het om gaat; het maken van mooie gordijnen en vouwgordijnen voor goede prijzen. Zodat jij heel gemakkelijk je eigen product kunt laten maken. 

Kantoor showroom Echtgordijn

Over de jaren heen

2022

Inmiddels bestaat Echtgordijn al 7 jaar! We zijn heel blij dat zoveel klanten hun weg naar Echtgordijn hebben gevonden, en dat we vele goede recensies hebben mogen ontvangen. We zijn heel blij met een "rapportcijfer" van 9,5.

2020

Echtgordijn bestaat al 5 jaar! In deze jaren hebben we al heel veel klanten blij gemaakt hebben met nieuwe gordijnen en vouwgordijnen. In totaal zijn er meer dan 25.000(!) meter aan gordijnstof door de handen van de ateliers gegaan.

Over de jaren is onze aanbod in stoffen enorm gegroeid, ondanks dat, de website bied een duidelijk overzicht van ons aanbod. Zo hebben we op onze website veel verschillende kleuren gordijnen, deze laten we zoveel mogelijk zien met voorbeelden op de inspiratiepagina's.

2019

Echtgordijn is geregistreerd als een merknaam.

2018

Na 3 jaar vanaf een thuisplek te hebben gewerkt, hebben we nu een kantoor in Breukelen aan de A2. Hier hebben we volop plek voor al onze stoffen, stofstalen en ook heel veel stoffen die we niet op de website hebben staan. Want in de loop van de tijd hebben we vaak vraag gekregen naar specialistischer stoffen zoals bijvoorbeeld brandvertragende (FR) gordijnstoffen.

2015

Na heel lang in een groot bedrijf -HEMA- te hebben gewerkt als inkoper gordijnen en raambekleding begon er iets te knagen. Het ging steeds meer om invullen van bestandjes, maken van presentaties en rapportages en steeds minder om de producten, mogelijkheden van raambekleding en goede service naar de klant toe. Daarom ben ik begonnen met echtgordijn.nl. Met een heldere website, met duidelijke stappen, een mooie collectie gordijnstoffen, en als het nodig is advies op maat. Veel mensen meten zelf hun ramen/gordijnen op, maar als je wat extra service wilt of advies dan is natuurlijk ook mogelijk.