Trend : Bouclé gordijnen

donderdag 27 oktober 2022 | Blog | Trends

Een trend die helemaal past bij een warme knusse look binnen! Boucle gordijnen!  Gordijnen die gemaakt zijn van teddy stoffen, zorgt ervoor dat je ramen bekleed worden met een lekker dikke stof die zacht oogt (en ook is!). Doordat deze stof lekker dik is, heeft die ook verschillende voordelen, lees daar meer over.

 

Bergen kiezel

Boucle gordijnen

Wat is bouclé?

Bij deze stoffen wordt er geweven met stoffen die iets teveel gedraaid zijn, daardoor ontstaan er lusjes in het garen. Bouclé vertaald in het nederlands is lus. Niet iedere stof is ook geweven met deze garens, maar ze hebben wel de look.

Voordelen bouclé overgordijnen

Doordat deze stofen lekker zwaar en ook volumineus zijn, zijn ze ook nog eens functioneel. Ze houden de kou goed tegen, dus hebben een goede isolerende werking. En doordat ze wel een fijne structuur hebben, zullen ze ook heel goed helpen om de akoestiek te verbeteren

We hebben meerdere stoffen die helemaal in de deze look passen, Bergen en Kockengen, Finkum en ook een mooie soepele kamerhoge variant Emmen.

bergen

Bergen ivoor gordijn

En wil je liever een wat dunnere boucle stof, dan hebben we ook een mooie inbetween gordijnstof Voorst met deze boucle look

Voorst inbetween boucle

Categorieën

Meer artikelen