Wave gordijnen inbetween

Wave gordijnen van inbetween materiaal zijn het allermooist als ze gemaakt worden van kamerhoge stoffen. Zodat er geen storende verticale naden in hoeven te komen. Wij hebben de mooiste selectie inbetween stoffen voor je.

Veelgestelde vragen over wave gordijnen

  • Wat zijn wave gordijnen ; Wavegordijnen zijn een manier van confectioneren en op hangen waarbij de stof heel strak geplooid (in strakke golven) op een gordijn rail hangt. In de rail zitten dan runners met touwtjes tussen de runners, die ervoor zorgen dat de plooiafstand altijd 100% gelijk is.
  • Hoe meet je wavegordijnen op; Wavegordijnen hangen onderde rail. Dus bij het bepalen van de hoogte is het altijd belangrijk dat je meet vanaf de onderkant van de rail e of railrode. De hoogte aande onderzijde is eigen smak. Vrijhangen of juist de grond rakend..
  • Kan ik mijn wavegordijnen wassen; De meeste gordijnstoffen kunnen gewoon gewassen worden. Kijk per stof welke onderhoudsinstrcuties er geldeen.
  • Hoe hang ik inbetween wavegordijnen op; De wave gordijnen horen altijd met de zijkanten naar achter te wijzen. Er zit altijd een even aantal haken in je gordijn, zodat de er altijd een volle golf naar voren wijst aan het begin en eid van je gordijn.