• Binnenkijken bij Noord en Zoet in de slaapkamer

Vouwgordijnen in de slaapkamer | Gastblog Noordenzoet

dinsdag 25 mei 2021 | Blog | Kijken bij ...

Lees het verhaal van Irene van Noordenzoet over haar keuze voor verduisterende vouwgordijnen in de slaapkamer.

Een flinke zoektocht en altijd viel het weer tegen. Geschikte gordijnen voor deze slaapkamer. Ik heb ook behoorlijk wat wensen voor gordijnen voor deze slaapkamer en de afgelopen jaren lukte het mij niet ze te vinden. Tot nu… want kijk nu zelf hoe prachtig deze vouwgordijnen zijn.

blog 1

Het is een slaapkamer op het zuidwesten. Wat betekent dat het erg fijn is dat deze kamer donker kan worden gemaakt. Niet alleen om goed te kunnen slapen maar ook tegen de felle zon in de zomer en de laagstaande zon in de herfst. Daarnaast hebben wij een hoek waar twee kozijn samen komen. Het ene raam ligt iets lager. Het was nooit mogelijk om hier een goed aansluitend gordijn voor te kunnen vinden. Zodat het licht goed wordt afgesloten en het donkerder en koeler wordt in deze kamer. Voor het lange raam hebben wij één lang gordijn gekozen in een verduisterende stof (2.78 meter!). Zo komt dit raam nog mooier uit en is het makkelijk te bedienen.

blog 2

Dit is de Bonaire Zand verduisterend vouwgordijn op maat.   Ook de bevestiging van de gordijnen is echt appeltje eitje. We hadden ze binnen een half uurtje opgehangen. Wat ontzettend fijn! En de gordijnen worden thuis bezorgd en netjes verpakt. Je kunt er gelijk van genieten. Ook de service en het opmeten is heel makkelijk middels de beschrijving op de site.   

blog 3

Daarnaast vind ik het als interieurstylist ook erg belangrijk dat het er mooi uit ziet. Een prachtige stof en kleur die past in het geheel van de stijl van deze kamer. Deze kamer heeft een beetje een landelijke mediterrane chill sfeer. Het is namelijk de kamer van onze oudste dochter en zij is 17 jaar. Zij houdt van stoere kleuren maar ook het zachte en luxe spreekt haar aan. vg9   Zoek je nog een prachtig gordijn, niet alleen voor in de slaapkamer. Ik heb zelf ook nog de inbetween van Echtgordijn in de woonkamer hangen. Ook al zo blij mee. Zoek niet verder en neem een kijkje op de site. De prijs-/kwaliteitverhouding is top.  

Houten zand noordenzoet  

Verduisterend vouwgordijn Bonaire zand

Categorieën

Meer artikelen