• Zwarte gordijnen

Zwarte gordijnen op maat

maandag 2 maart 2020 | Blog | Trends

Zwarte raamdecoratie op maat wordt heel erg veel gebruikt, ook omdat zwart een kleur is die veel wordt toegepast in het interieur in allerlei details als stalen deuren, kranen, boekenrekken en ga maar door. 

Ook voor kozijnen wordt heel vaak zwart gebruikt als verf. En daarom is het ook mooi om het af te maken met zwarte gordijnen. Maar ook als contrast kleur is zwart heel erg mooi, in een verder rustig (wit) interieur.

 

Varenna steenkool inbetween

Mesola peper inbetween gordijnen

Zwarte raambekleding op maat wordt erg veel gebruikt, ook omdat zwart een kleur is die veel wordt toegepast in het interieur in allerlei details als stalen deuren, kranen, boeken rekken en ga maar door.  

Ook voor kozijnen wordt heel vaak zwart gebruikt als verf. En daarom is het ook mooi om het af te maken met zwarte of donkergrijze gordijnen. Maar ook als contrast kleur is zwart heel erg mooi, in een verder rustig (wit) interieur. 

En als je 100% zwart te veel vindt, is het ook een goed idee om na te denken over antraciet of heel donker grijs, dat is net iets minder hard.

      

Zwarte gordijnen op maat | soorten

ZWARTE INBETWEEN GORDIJNEN

Als je het ook prettig vindt om overdag de gordijnen dicht te hebben, en geen inkijk te willen dan zijn zwarte in betweens een mooie oplossing. Ze geven een lekker dramatisch effect, houden de zon fijn tegen en tegelijk kan je toch naar buiten kijken. Er zijn heel veel verschillende diktes (mate van transparantie) in in between vitrages of in betweens. En je kan de gordijnen ook wat minder zwaar maken door te kiezen voor een meer verwassen uiterlijk, melange stoffen (MESOLA STEENKOOL GRIJS) of door te kiezen voor zwarte in between stoffen die zijn geweven in twee kleuren zoals FREJUS ZWART of CADZAND ZWART.

Woods zwart inbetween slaapkamer

Woods zwart in between gordijnstof zwart inbetween gordijnstof 

Zwarte inbetween gordijnstof; CADZAND ZWART

Dronten zwart vitrage

Zwart vitrage gordijn DRONTEN ZWART

Koog zwart in between vouwgordijn

Zwarte linnenlook inbetween vouwgordijn  KOOG ZWART

ZWARTE OVERGORDIJNEN

Dat zijn gordijnen waar je niet doorheen kunt kijken. Ze laten wel een beetje licht door overdag, maar door de kleur zijn ze ook vrij verduisterend. Je kan kiezen uit matte eenvoudige stoffen, linnen stoffen, stoffen met een stoere linnenlook of  bijvoorbeeld een diepzwarte velours stof. Wil je zwarte linnen gordijnen op maat? Dan is er een mooie zwarte linnen gordijnstof LINNE ZWART

Mosa zwart extra lang

Zwarte stoer velours gordijnstof MOSA ZWART

ZWARTE VERDUISTERENDE GORDIJNEN

Met verduisterende gordijnen maak je je (slaap-) kamer helemaal donker. Je kan kiezen uit 100% verduisterend of 80-90% (dimout) verduisterend

Zo ben je er zeker van dat je ook in de zomer volledig in het duister kunt slapen, hoe vroeg de zon ook opkomt!

Bonaire antra

   !00% verduisterende gordijnen op maat BONAIRE MID GRIJS bij zwarte muur

 

GRATIS STALEN THUIS ONTVANGEN

We sturen je graag stalen zodat je thuis kan kijken. Maak je keuze via de onderstaande link. 

Zwarte in between stalen

Zwarte inbetween stalen.

Zwarte overgordijn stalen

 Zwarte overgordijnen 

Zwarte verduisterende stalen

Zwarte verduisterend gordijnstalen

Categorieën

Meer artikelen