Zwarte inbetween gordijnen en vitrage

Mooie subtiele zwarte inbetween gordijnen.

Zwarte raamdecoratie op maat wordt heel erg veel gebruikt. Zwart wordt namelijk veel toegepast in het interieur in allerlei details als stalen deuren, kranen, kasten en nog veel meer. Gordijnen zijn een vaak onderschat, maar een cruciaal onderdeel van de inrichting van een huis. Het zorgt namelijk voor de ‘finishing touch’ qua algehele interieurinrichting. Zwart is hiervoor mooi om te gebruiken. Hierin is volop keuze, zo heb je zwarte vitrages of  zwarte inbetween gordijnen.

Zwarte inbetween gordijnen kopen

We hebben verschillen zwarte inbetween en vitrage gordijnstoffen. We hebben al kamerhoge zwarte vitrage en inbetweens vanaf €19,95 p/m. We maken de gordijnen helemaal op maat voor je. Niet alle zwarte gordijnstoffen zijn hetzelfde. We hebben zwarte vitrage, zwarte inbetween stoffen maar natuurlijk ook zwarte lichtdoorlatende gordijnen of juist verduisterende zwarte gordijnen.

Wat je ook zoekt, je kunt alle soorten zwarte vitrage en zwarte in between gordijnen bij ons aanschaffen. Welke maat ook gewenst is, wij maken het voor je in orde gezien we in alles maatwerk leveren. Dit geldt zowel voor de zwarte vitrage als de gordijnen. 

Wij zorgen altijd voor een passende oplossing die naadloos aansluit op jouw interieur.

Waarom kiezen voor zwarte inbetweens of vitrage?

Zwarte gordijnen zijn mooi als je houdt van stoer, of als je zwarte kozijnen en mooie zwarte details in je huis hebt. Maar zwarte gordijnen kunnen ook heel mooi zijn als je juist meer contrast in je interieur zoekt. Is je huis voornamelijk wit ingericht, dan kan zwarte vitrage daar een prachtige afwisselende kleurstelling in vormen. Het geeft je huis wat meer karakter als je met kleuren speelt en zwart wit is natuurlijk een boeiende tegenstelling die voor een unieke uitstraling en sfeer zorgt.

Hierin is volop keuze, want bij Echtgordijn hebben we mooie voordelige zwarte stoffen, maar ook mooie zwarte gordijnstoffen met linnen of linnenlook. De keuze is wat dat betreft heel divers en daarom nodigen wij je uit om een kijkje te nemen in ons assortiment. Zwarte in between gordijnen en zwarte vitrage gordijnen omvatten immers slechts een kleine greep uit het totale assortiment. Er is zoveel meer mogelijk qua kleuren, soorten gordijnen en natuurlijk combinaties, dus doe zeker inspiratie op. Misschien kom je zelfs op een nog uniekere combinatie uit die je aanvankelijk niet voor ogen had, maar wat wel nog net wat beter past!

Zwarte inbetween gordijnen op maat

Niets is zo prettig als zwarte vitrage en zwarte inbetween gordijnen op maat. Dit sluit perfect aan op de totale omvang die je met de gordijnen zou willen bedekken. En dat soort maatwerk is onze specialisatie en daardoor kunnen we precies maken wat gewenst is. Hierbij geniet je natuurlijk van allerlei extra mogelijkheden.

Zo kan je zelf aangeven of je een zwart geplooid gordijn wilt, met ringen of met wave. Natuurlijk kan je ook kiezen voor zwarte zeilringen. Heb je liever zwarte inbetween vouwgordijnen? Dan kan dat natuurlijk ook.

De toepassing is natuurlijk afhankelijk van de algehele inrichting, wat de persoonlijke wensen zijn en wat afhankelijk van de inrichting het mooiste en beste past. Daarnaast is het ene zwart het andere niet, want er zijn namelijk veel verschillende kleurstellingen verkrijgbaar. Zo zijn er mix zwarte inbetween gordijnen, maar ook echt vol zwarte inbetweens voor een wat zwaarder accent.

Het is behoorlijk uiteenlopend, waardoor de keuze zelfs binnen een bepaalde kleur nog divers is. Hierdoor is er voor elk smaak en wens een prachtige keuze verkrijgbaar, die perfect aansluit op het bestaande interieur. Wil je meer lezen over zwarte gordijnen, lees dan onze blog over zwarte gordijnen. Of als je wilt weten of zwarte gordijnen bij jouw interieur passen, vraag dan gratis zwarte inbetween stofstalen op.

De afmetingen van jouw zwarte gordijnen op maat

Wij zorgen er voor dat de gordijnen helmaal op jouw afmetingen worden gemaakt. Dit is natuurlijk prettig, dus bij aflevering kan je je gordijnen meteen ophangen. Wel is het belangrijk dat je de maten en wensen goed doorgeeft. Mocht je er niet zeker over zijn, geen zorgen. Wij kunnen je vast helpen.

Heb je hier nog vragen over? Wil je meer weten over onze mogelijkheden of spreek je graag met een medewerker? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder met persoonlijk advies, tips en goede suggesties, zodat je precies de zwarte vitrage of zwarte inbetween gordijnen krijgt die je hebben wilt!

Ben je er al over uit wat je precies wilt hebben, dan kun jeje bestelling direct plaatsen op de site en wij gaan graag voor je aan de slag. Heb je specifieke verzoeken? Natuurlijk willen we daar eveneens graag aan voldoen, ook daarvoor kun je contact met ons opnemen en voor een prijsindicatie sturen we je graag een vrijblijvende offerte toe.