Zand naturel overgordijnen

Naturel & Japandi Wabi Sabi look in je huis!

Je ziet het steeds meer een mooie naturelle moderne uitstraling in de interieurs. Niet landelijk maar net een tikje meer moderner, Japandi look. Met deze stoffen bereik je die uitstraling helemaal. Bekijk onze favoriete naturelle gordijnen favorieten in linnen, linnenlook of velours. Je kan heel makkelijk stalen opvragen om thuis te kunnen bekijken.

Ben op zoek naar iets luchtiger gordijnen (meer transparant)? Kijk dan bij onze overgordijnen in naturel en zand.

Overgordijnen op maat in mooie naturelle tinten

Natuurlijk tinten zijn natuurlijk helemaal niet nieuw. Maar met nieuwe elementen in huis als panelen, en bollampen, mooie visgraatvloer en mooie organische vormen, is een interieur wel helemaal op trend. En daar passen overgordijn  (lichtdoorlatende) gordijnen in een zand of naturel kleur heel mooi bij. Er is keuze uit heel veel verschillende materialen, zoals linnen, blends met linnen, mooie velours stoffen, bouclé gordijnstoffen maar ook heel mooie voordelige polyester stoffen om het plaatje af te maken.  En houd jij meer van een iets minder sereen interieur, zand tinten matchen altijd mooi ook in drukkere / eclectische interieurs. 

De mooiste confectie voor je gordijnen?

Het is altijd heel persoonlijk wat het mooist is in jouw interieur, en wat het best bij jou past. We zien veel wavegordijnen (heel goed in combinatie met kamerhoge gordijnstoffen), maar geplooide gordijnen blijven het vaakst voorkomen. Het grootste voordeel van geplooide gordijnen is dat je nog wat kan spelen met de hoogte van je gordijnen. Voor iedere confectie methode gelden andere meetinstructies. Dus bekijk deze goed.

Welke lengte kies je?

Ook dat is heel persoonlijk, maar we zien vaak dat er wordt gekozen voor net "oversized gordijn" ca. 3-4 cm te lang. Maar ook hier geldt, je kan er ook voor kiezen om te gordijn echt te laten hangen net boven de vloer (-1 of -1,5 cm). 

Structuur stoffen

Denk ook eens aan mooie stoffen met een structuur. Zoals velours gordijnstoffen, of mooie bouclé stoffen. Zo blijf je een mooie rustige look houden, maar door de strucxtuur wordt het wel wat levendiger.