Gordijnstof stalen thuis ontvangen? Die sturen we je gratis!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   

In between gordijnen & in between vouwgordijn

In between gordijnen & in between vouwgordijn

In between gordijnen & in between vouwgordijn

3 jaar geleden

Tags in-between gordijn op maat inbetween gordijn in between gordijnen inbetweens inbetweens gordijnen gordijn inbetweens in betweens gordijn gordijn in betweens inbetween vouwgordijn in between vouwgordijn in-between gordijn mint in between gordijnen mint inbetween gordijnen

Wat zijn in between gordijnen?

Het antwoord zit in de naam. Het zijn gordijnen die tussen vitrages (transparant) en overgordijnen in zitten. Je kan er nog net door heen kijken. In between gordijnen  zijn een perfecte oplossing als je transparant of vitrage wat te "iel" vindt, en als je overgordijnen weer te zwaar vindt. 

Voordeel van in between gordijnen op maat?

Eigenlijk ben je zo vaak met één gordijn klaar. Je hoeft niet meer te kiezen voor een vitrage en een overgordijn. Ook overdag kan je het gordijn dichttrekken voor wat meer privacy of zon tegenhouden, zonder dat je het contact met "buiten" verliest. En 's avonds ben je niet hermetisch afgesloten van de buitenwereld, maar je bent wel die donkere ramen kwijt.

cirrus grey in-between linnen gordijn

cirrus grey | linnen inbetween gordijn

Er zijn veel stoffen te verkrijgen die kamerhoog zijn, en waar je dus geen naden in krijgt. Kamerhoge (of dubbelbrede stoffen lijken vaak duurder omdat je ze per strekkende meter koopt, maar omdat je er minder van nodig hebt, zijn ze vaak voordeliger).

Omdat de stoffen licht van gewicht zijn, zijn ze meestal ook goedkoper dan overgordijnen. 

In between vouwgordijn op maat?

Ook dat is heel mooi. Ook hier geldt dat het dan heel fijn is als een stof kamerhoog (of dubbelbreed is). Geen naden en dat is vaak vooral bij vouwgordijnen storend. Ook mooi in combinatie met (over) gordijnen.

inbetween vouwgordijn op maat

woods grey | inbetween vouwgordijn met linnen

Bekijk alle inbetween gordijnstoffen