Interieur kleurtrends 2022 | Gordijnen

woensdag 15 december 2021 | Blog | Trends

Ieder jaar brengen bekende verfleveranciers hun “Kleur van het jaar” uit.

Zowel Flexa, Histor maar ook Karwei. Omdat muren een belangrijk deel van je interieur zijn, willen we je deze graag meegeven en aangeven wat hier goed bij kan passen aan gordijnstoffen. Want bij iedere kleur hebben we bij Echtgordijn perfect passende gordijnen op maat.

Gordijnen en muurverf  op elkaar aanpassen 

De interieurtrends 2022 beginnen met de kleur van de verf. Ieder jaar kiezen verfproducenten hun ‘kleur van het jaar’, waar jij de rest van het interieur op aan kunt passen. Karwei heeft bijvoorbeeld de kleur Ginger Gold verkozen tot de beste kleur, terwijl Flexa juist weer voor Bright Skies is gegaan. Histor heeft Olive Spring aan de top gezet. Je kunt deze kleuren op de muur goed combineren met de nieuwe gordijntrends. Samen met jou zorgt Echtgordijn.nl ervoor dat er een goede stof bij gevonden wordt, zodat de combinatie er echt uit gaat springen en het altijd aan jouw wensen gaat voldoen. 

Flexa BRIGHT SKIES

Flexa bright skies

Bright Skies van Flexa

Bright Skies is een lichte luchtige blauw tint. Met deze kleur creëer je een ontspannen en optimitische sfeer. Flexa combineert deze licht blauw kleur in mooie kleurpaletten, die maken dat je ruimte juist een meer natuurlijke uitstraling heeft (Greenhouse palet) met bijvoorbeeld veel hout gecombineerd.

Deze kleur laat zich mooi (rustig) combineren met mooie zand/natureltinten of voor een heel frisse look met mooi ivoor tinten gordijnen.

Beeldmateriaal van FLEXA

Echtgordijn Bright skies

Deze kleuren overgordijnen passen perfect bij dit beeld

Of ga jij voor INBETWEEN GORDIJNEN op maat bij deze kleurtrend?

Histor OLIVE SPRIG

Histor olive sprig

Olive Sprigs van Histor

De kleur Olive Sprig staat voor de groei en de veerkracht van de natuur. Het is een mooi grijsgroene tint. Deze kleur staat heel dicht bij ons – Echtgordijn. We hebben meerdere mooie overgordijn stoffen echt in deze lichte olijf tinten of juist meer vergrijsde/stoffige mint tinten.

Olive sprig is mooi in combinatie met naturel tinten, maar ook met andere tinten groen. En als je meer lef hebt, en meer kleur wilt is het ook mooi in combinatie met roze, geel en blauwe tinten.

Histor Olive sprig

Beeldmateriaal van Histor

Deze kleuren overgordijnen passen perfect bij dit beeld

Karwei GINGER GOLD

Ginger Gold van Karwei

Ook Ginger Gold is geïnspireerd op de natuur. Maar deze beige/gele tint geeft direct veel warmte en inspiratie in huis. Deze kleur laat zich mooi combineren met natuurlijke tinten maar ook met spreken de tinten als donkergroen, cognac

Ga jij voor Ginger Gold, dan ga je voor een mooi warm en sfeervol interieur.

Wil je wat rustiger denk aan naturel stoffen, maar ook een mooi donkergroene velours kan een perfecte combinatie zijn. En helemaal mooi hierbij passend zijn juist stoffen met een goud glans.

Karwei Ginger Gold

Beeldmateriaal van Karwei

Deze kleuren overgordijnen passen naadloos bij de dit beeld

Of kies voor mooie INBETWEEN gordijnen bij Ginger Gold

Jouw gevoel voor stijl doorvoeren 

Hoewel er altijd wel een interieurtrend 2022 voor jou te vinden is, zal het voornamelijk om jouw eigen gevoel gaan. Jouw huis moet een thuis worden en daarom zal het voornamelijk draaien om de persoonlijke inrichting. Je kunt voor een multifunctionele inrichting gaan, waarbij je veelzijdig gebruik maakt van een ruimte. Ook hier kunnen de gordijnen jou bij gaan helpen. De gordijntrends zijn namelijk niet alleen te volgen voor de ramen, maar ook om een unieke afscheiding te maken. 

Categorieën

Meer artikelen