Mint & groen in je interieur en in je gordijnen

donderdag 10 december 2015 | Blog | Trends

Je ziet de kleur groen steeds meer terugkomen in het interieur. Planten zijn weer helemaal hip. Muren worden geverfd in een matte groenige tint. En dan kunnen we bij de gordijnen natuurlijk niet in achterblijven. 

Mooi mint groen in je interieur

Wien seafoam

Mintgroene gordijnen

De meeste mint kleurige stoffen hebben een vergrijsd uiterlijk. Ze passen ontzettend mooi bij naturel, koper, alle houtkleuren en eigenlijk ook bij alle vloersoorten. Ze zijn grijs met een kleurtje. Dus passen ze heel vaak in een interieur, geven wel kleur, maar voeren niet de boventoon. En je geeft wel aan dat je hebt gekozen voor kleur!

vergrijsd mint

Soort gordijnstof

Omdat deze kleuren zo mooi zijn mooi, hebben we eigenlijk in alle soorten gordijnstoffen (transparant, in-bewteen, lichtdoorlatend en verduisterend) wel een mooie stof vinden. Ook als je linnen zoekt, of een gordijnstof met linnen look is er wel een goede stof te vinden.

Muur verven of nieuw gordijnen

Als je toe bent aan een nieuwe look, is een muur verven natuurlijk ook een optie. Je kan het zelf doen als je handig bent. Maar ook gordijnen laten maken hoeft niet duur te zijn, en je hoeft het dan niet zelf te doen. Bij echtgordijn kan je de stalen uitzoeken die je mooi lijken, en als ze goed zijn geef je de bestelling door, en wacht 2-3 weken. Net zo veel tijd als je nodig hebt om zin te maken om te gaan verven.

En dan ben je in 10 minuten klaar met het ophangen. Dat is makkelijk.

Bekijk alle mint groene gordijnstoffen

Categorieën

Meer artikelen