Kamerhoge gordijnstoffen

Er komen steeds meer mooie kamerhoge gordijnstoffen op de markt. Dat betekent dat we steeds meer gordijnen zonder (verticale) naden kunnen maken. Dat is vooral bij wave gordijnen en dunne gordijnen als inbetweens heel erg belangrijk. Maar het komt ieder gordijn wel ten goede. 

Het nadeel is dat niet iedere hoogte gordijn gemaakt kan worden. Maar in sommige gevallen kunnen we stof gekanteld verwerken. 

Deze stoffen zijn meestal twee keer zo duur als vergelijkbare breedte stoffen, maar je hebt dan ook de helft minder stof nodig, dus uiteindelijk zijn ze niet duurder.

Kamerhoge gordijnen kopen

Je kan kamerhoge gordijnen maken van kamerhoge gordijstoffen. Er komen steeds meer kamerhoge gordijnstoffen bij.

Waarom kiezen voor kamerhoge gordijnen van kamerhoge gordijnstoffen?

Kamerhoge gordijnstoffen hebben als grootste voordeel, dat er in de meeste gevallen naadloze gordijnen van gemaakt kunnen worden. In dat geval hoeven er geen verticale naden in de gordijnen te komen (dat gebeurt wel bij stoffen van ca. 150 cm breed). Wij hebben in heel stofsoorten wel een kamerhoge variant. Denk aan kamerhoge linnen gordijnen, of velours gordijnen

Confectie kamerhoge gordijnen

We kunnen kamerhoge gordijnen op iedere confectie methode. Plooien, gordijnen met ringen en wavegordijnen. De enige beperking van kamerhoge gordijnstoffen is dat je niet iedere hoogte gordijn kunt maken.