Blackout gordijnen

Je huis volledig donker te maken, zelfs overdag als de zon schijnt? Met onze blackout gordijnen kan het! Deze gordijnen hebben aan de achterkant een speciale coating waardoor er geen enkel licht doorschijnt. Perfect voor mensen met nachtdienst of kinderen die een middagdutje nodig hebben. Vraag gratis kleurstalen aan en bestel jouw op maat gemaakte blackout gordijnen bij Echtgordijn!

Wat zijn blackout gordijnen?

Blackout gordijnen zijn speciaal ontworpen om 100% van het licht te blokkeren, waardoor ze ideaal zijn voor slaapkamers en kinderkamers.  Deze gordijnen zijn gemaakt van een dikke, gelaagde stof met een speciale coating aan de achterkant, die voorkomt dat er ook maar enig licht doorheen komt.

De voordelen van blackout gordijnen

  • 100% verduisterend: Deze gordijnen blokkeren al het licht, wat zorgt voor een volledig donkere kamer. Dit is ideaal voor slaapkamers of andere ruimtes waar volledige duisternis gewenst is.
  • Relatief goedkoop om te maken: Omdat je geen extra voering nodig hebt, zijn blackout gordijnen kosteneffectief en bespaar je op materiaal- en arbeidskosten.
  • Verbeterde isolatie: Blackout gordijnen helpen de temperatuur in je huis te reguleren door warmte binnen te houden in de winter en buiten te houden in de zomer. Dit kan leiden tot lagere energiekosten.
  • Extra privacy: Deze gordijnen voorkomen dat er van buitenaf naar binnen gekeken kan worden, waardoor je maximale privacy hebt.
  • Geluidsdemping: Blackout gordijnen helpen geluiden van buitenaf te dempen, waardoor je huis rustiger en comfortabeler wordt.

Verschillende stijlen en stoffen voor blackout gordijnen

Je hebt de keuze uit diverse stijlen en hoogwaardige stoffen voor je blackout gordijnen, zodat je altijd iets vindt dat perfect bij jouw interieur past. Polyester is bijvoorbeeld een uitstekende keuze vanwege zijn duurzaamheid en onderhoudsgemak. Deze stof is kleurvast, slijtvast en eenvoudig schoon te maken, waardoor hij ideaal is voor drukke huishoudens. Linnenmix biedt de natuurlijke uitstraling van linnen gecombineerd met de stevigheid van synthetische vezels, waardoor je geniet van een elegante, rustieke textuur en uitstekende verduisterende eigenschappen. Chenille is een zachte stof die een gevoel van comfort en luxe toevoegt aan je interieur.

Blackout gordijnen op maat laten maken in 5 stappen

Bij Echtgordijn kun je jouw blackout gordijnen volledig personaliseren en op maat laten maken, zodat ze perfect aansluiten bij jouw interieur en functionele behoeften. Hier zijn de 5 stappen om je gordijnen te personaliseren:

  • Kies de kleur van de stof: Selecteer de kleur en de stof die het beste bij jouw wensen past. Je kunt bij ons gratis kleurstalen opvragen om deze keuze wat makkelijker te maken.
  • Kies de maatvoering: Bepaal de exacte afmetingen voor een perfecte pasvorm bij jouw ramen.
  • Bepaal de ophangmethode: Kies tussen een rail met plooigordijn, roede met plooigordijn, roede met ring gordijn en wavegordijn.
  • Bepaal de plooiing (bij rails): Kies voor een enkele of dubbele plooi zodat de blackout gordijnen precies vallen zoals jij in je hoofd hebt.
  • Bepaal de opdeling: Beslis of je de gordijnstof uit één stuk wilt hebben aan de linker- of rechterkant, in twee gelijke delen of liever in twee ongelijke delen

Black out gordijnen bestellen bij Echtgordijn!

Klaar om je huis comfortabeler, energiezuiniger en stijlvoller te maken? Bestel dan je blackout gordijnen bij Echtgordijn! Ons gebruiksvriendelijke bestelproces maakt het eenvoudig om de perfecte stof, kleur en maat te kiezen die passen bij jouw wensen. Vraag gratis kleurstalen aan om zeker te zijn van je keuze en ontvang deskundig advies van ons team wanneer je dat nodig hebt. Dit kan via 0346 234 500 of info@echtgordijn.nl!