Klantenservice

Advies

Alles wat je wilt weten Echtgordijn haar adviezen vind je hier! En heb je een andere vraag dan helpen we je graag.

Gordijnen bestellen doe je niet dagelijks, daarom bieden wij graag advies aan over onze gordijnen, de afmetingen en mogelijkheden. Om jullie al zo ver mogelijk op weg te helpen hebben we voor de vouwgordijnen en andere gordijnen informatie over de prijzen en het opmeten van gordijnen. Ook hebben we verschillende inspiratie pagina's voor vouwgordijnen en gordijnen op maat en blogs waarin we zoveel mogelijk met jullie proberen te delen.

Kun je de vraag niet beantwoorden aan de hand van deze pagina's of wil je advies of bevestiging ontvangen? We zijn altijd bereikbaar voor vragen. Vaak kunnen we aan de hand van foto's goed meedenken een aangeven wat wel of niet mogelijk is, of advies geven.

Stuur een mail naar info@echtgordijn.nl; liefst met foto's en we denken graag met je mee. Of bel of app naar 0346-234500

Momenteel verkopen we veel naturel of zandkleurige gordijnen (Japandi trend). Maar iedereen heeft zijn eigen wensen en visie. Dus we hebben heel veel keuzen ook in mooi gekleurde gordijnen.

Inspiratie voor gordijnen

Zeker, we gebruiken Pinterest en Instagram dagelijks met mooie content van onze stoffen (ook delen we daar altijd onze leuke acties op). dus neem vooral een kijkje op onze socials!

Instagram

Natuurlijk zijn er trends. Zwarte rails zijn al een poos een trend, en momenteel is er ook meer vraag naar messing rails. Alles loopt natuurlijk samen met trends in het interieur.

Kijk naaast rails ook eens naar bijvoorbeeld roederails. Die zijn net wat decoratiever dan "gewone" rails


Als je het antwoord op je vraag niet kunt vinden, neem dan contact met ons op.

Contactformulier