Klantenservice

Advies

Alles wat je wilt weten Echtgordijn haar adviezen vind je hier! En heb je een andere vraag dan helpen we je graag.

Gordijnen bestellen doe je niet dagelijks, daarom bieden wij graag advies aan over onze gordijnen, de afmetingen en mogelijkheden. Om jullie al zo ver mogelijk op weg te helpen hebben we voor de vouwgordijnen en andere gordijnen informatie over de prijzen en het opmeten van gordijnen. Ook hebben we verschillende inspiratie pagina's voor vouwgordijnen en gordijnen op maat en blogs waarin we zoveel mogelijk met jullie proberen te delen.

Kun je de vraag niet beantwoorden aan de hand van deze pagina's of wil je advies of bevestiging ontvangen? We zijn altijd bereikbaar voor vragen. Vaak kunnen we aan de hand van foto's goed meedenken een aangeven wat wel of niet mogelijk is, of advies geven.

Stuur een mail naar info@echtgordijn.nl; liefst met foto's en we denken graag met je mee.

Interieur trends veranderen erg vaak, eigenlijk elk seizoen wel. Als je dit allemaal wilt bijhouden zijn gordijnen goede manieren om de ruimte decoreren, maar dit lukt natuurlijk niet altijd. Wel bieden we veel informatie over alle nieuwe interieur trends aan, lees er gerust door heen voor inspiratie.

Wooninspiratie blogs

Dit veranderd non-stop, maar het verschilt ook heel erg per persoon, interieur, en de ruimte. Het is belangrijk om te zelf een idee te hebben van wat je wilt, dan is de zoektocht stukke makkelijker. Wat we wel al lange tijd zien is het gebruik van verduisterende en black-out gordijnen in de slaapkamer, en een inbetween gordijn in de woonkamer.

Toch kan inspiratie van andere mensen goed helpen, ook om te zien hoe de trend toegepast wordt in andersmans huis. Kijk gerust voor onze gordijn inspiratie pagina's.

Inspiratie voor gordijnen

Ook de trend van vouwgordijnen veranderd non-stop. Het is belangrijk om te zelf een idee te hebben van wat je wilt, dan is de zoektocht stukke makkelijker. Vouwgordijnen zien we al jaren lang langs komen in erkers of ruimtes waar er geen plek is om een gordijn op de grond te hebben liggen, dus in ruimtes waar behoefte is aan strakke design.

Toch kan inspiratie van andere mensen goed helpen, ook om te zien hoe de trend toegepast wordt in andersmans huis. Kijk gerust voor onze vouwgordijn inspiratie pagina's.

Inspiratie vouwgordijnen

Zeker, we gebruiken Pinterest en Instagram dagelijks met mooie content van onze stoffen (ook delen we daar altijd onze leuke acties op). dus neem vooral een kijkje op onze socials!

Instagram

Natuurlijk zijn er trends. Zwarte rails zijn al een poos een trend, en momenteel is er ook meer vraag naar messing rails. Alles loopt natuurlijk samen met trends in het interieur.

Ook is er weer meer aandacht voor houten roedes bijvoorbeeld de roede Hout Rex in noten, kersen, beuken (20 mm of 30mm). Dat geeft een mooi retro en natuurlijk effect


Als je het antwoord op je vraag niet kunt vinden, neem dan contact met ons op.

Contactformulier