Klantenservice

Levertijd

Bekijk ons meest gevraagde vragen over levertijd bij Echtgordijn.nl, kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op!

  1. De standaard levertijd van onze gordijnen op maat is 3-4 weken. Het kan incidenteel voorkomen dat de stof niet op voorraad is. Dan kan het langer duren. We houden je altijd op de hoogte.  

Als je ook tegelijk vouwgordijnen besteld is de levertijd 1 week langer.

Juli - Augustus 2024 | In deze periode is het mogelijk dat de levertijd langer is,omdat zowel stofleveranciers en ook één van onze ateliers vakantie-sluiting hebben.

De standaard levertijd van vouwgordijnen is 4-5 weken. De confectie duurt wat langer omdat deze op verschillende machines plaatsvindt, en omdat het "harde" en "zachte" gedeelte goed gecombineerd moeten worden.

Juli - Augustus 2024 | In deze periode is het mogelijk dat de levertijd langer is,omdat zowel stofleveranciers en ook één van onze ateliers vakantie-sluiting hebben.

De meeste van onze bestellingen leveren we met een transporteur die gespecialiseerd is in raambekleding. 

  • Gordijnen als hangend vervoer
  • Vouwgordijnen in speciale dozen

Op het moment dat de bestelling klaar is geven we dit door. Je bestelling wordt afhankelijk van waar je woont op dinsdag/donderdag of woensdag/vrijdag geleverd (zoals in tebal hieronder. Ca. twee dagen van te voren, krijg je een mail waarin staat wanneer de gordijnen afgeleverd gaan worden (dan kan je evt. de datum en/of afleveradres nog aanpassen).

De aflevering is altijd overdag. De transporteur bepaalt de route en het moment van de aflevering, hier is geen invloed op uit te oefenen.

De avond van te voren, wordt de planning gemaakt en daarna word je per mail geïnformeerd, hoe laat de gordijnen de volgende dag worden afgeleverd. Dit is altijd een tijdsblok van ca. 2,5 uur.

Afleverschema Nederland NE

Aflevering is alleen mogelijk in Nederland en België.


Als je het antwoord op je vraag niet kunt vinden, neem dan contact met ons op.

Contactformulier